Siste nytt:
*
Her kan du finne de siste oppdateringer gjort på NUAV (Kun den Norske versjonen!) Dersom du ønsker å sjekke oppdateringene i
den Engelske seksjonen, kan du klikke her!
*
Denne siden ble til 08. Oktober 1999
*
19.mars 2009
Endelig er vi på plass med en oppdatering! For de av dere som kan engelsk, kan vi nå presentere en svært omfattende artikkel om Max Manus skrevet av Bob Pearson! 
*
1. april 2008
Vi har endelig avsluttet den gamle spam infiserte forumkontoen vår, vi har fått ny adresse og forum med mange nye muligheter! Sjekk også vår nye sponsor; magasinet Militærhistorie, det første nummeret kommer ut 18. april, vi gleder oss!
*
18. februar 2007
Forumet har fått brukernavn og passord for å forhindre utbredelsen av spam. Brukernavnet er: forum28300 , passordet er: nuav
*
02. Mai 2005
Vi har åpnet en ny side med sjeldne fargebilder fra Norge!

02.Januar 2005

Vår årlige trekning av flotte premier er foretatt, vinnere finner du her.
*
23 Februar 2003
Norske/Nordiske linker ble slått sammen med internasjonale linker.
*
17. desember
Vi har nå passert over 200 000 besøkende, og har hatt en trekning blandt våre medlemmer om en premie. Hvem som vant og hva premien var, kan du finne her. Siden er på engelsk, men navn på vinner og premie er tydelig oppgitt.
*
14.Juni
Norgeskartet er endelig på plass igjen. Nå kan du studere detaljene på et meget detaljert, tysk kart fra krigen!
*
07. Juni
Endelig er premiene for neste års trekning kommet på plass! Vi har fått tak i litt for enhver smak i år, så det er ingen grunn til å være passiv tilskuer, -meld deg inn i Nuav!
*
02. januar 2002
Vinnere av årets trekning er:
1. Premien (MP3 spiller), ble vunnet av Morten Balestrand.
2. Premien (King Size bok) ble vunnet av Oddvar Haagensen.
3-4.Premien ( Pc spill/software) ble vunnet av Tormod Christiansen (4x games/software) og Lasse Tur (3x games/software).
Vi gratulerer, og ønsker alle medlemmer av vår venneklubb et riktig godt nyttår!

27. November 01

Nuav har intervjuet en kvinnelig Røde Kors soldat, les om hennes liv mellom 1940-45.
*
26 November 01
Ståle Skjæveland har bidratt med artikkelen "Kanonene ved Skagerrak" som omhandler det meste rundt byggingen og driften av batterie Vara.
*
24.april 01
Vi har nå lagt inn en ny mulighet for deg som ønsker å lese en engelsk teks, oversatt til norsk! Her kan du selv lime inn den engelske teksten og få den oversatt til norsk! Den oversetter ord for ord, dette medfører at gramatikken ikke blir riktig. Vi håper allikevel at du kan gjøre nytte av dette programmet!
*
02. Februar 01
Nuav er nå 2 år, og med over 76 000 besøkende, har vi bevist at der er et behov for den informasjon vi har samlet sammen. Vi er en liten, men sammensveiset gjeng som kontinuerlig jobber med prosjektet Nuav. Det har imidlertid blitt få oppdateringer i det siste. Dette er jeg, webmasteren skyldig i. Det har skjedd flere forutsigbare og uforutsigbare ting som har gjort at fritiden min drastisk har blitt redusert. Jeg har bla. giftet meg, samt at sønnen min har vært endel på sykehuset. Han er fremdeles ikke helt frisk. Nuav blir som tidligere nevnt, drevet i fritiden av noen ildsjeler, man kan på dette stadiet ikke forvente at oppdateringer vil skje jevnlig, når webmaster blir satt ut av spill. Jeg er imidlertid tilbake bak monitoren, og er klar for en ny innsats med prosjektet Nuav. Til dere som besøker oss, takk for tålmodigheten.
Den første oppdateringen i år er vennesiden vår, der du kan finne ut mer om hvordan du kan støtte Nuav. Vi har nye, flotte premier til de som har meldt seg inn i Nuav's venneklubb. Våre betalende medlemmer har hjulpet oss langt på vei allerede. Vi kan nevne at følgende ble helt eller delvis finansiert gjennom vennekontigenten:
Nytt domenenavn, gamle og sjeldne bøker som omhandler andre vk., 50 mb plass på et webhotell, der vi har kjøpt oss inn for livstid! Vi har også kunnet kjøpe inn referansemateriell og andre ting som trengs for å drive Nuav.
*
16.Juli
Linkesiden er oppdatert med mange nye linker. Noen adresser virket ikke lengre, disse er nå fjernet.
*
30.april
Bildene fra 60 års markeringen for Tysklands invasjon av Norge er endelig på plass. Nuav har fått ny sponsor, Brandenburg Historica Disse holder til i USA, og kan tilby et bredt utvalg i militaria, musikk og bøker om og fra andre verdenskrig. 
*
7. april
Det er to dager til 9. april, 60 årsdagen siden Tysklands invasjon i Norge. I denne anledning vil Nuav presentere verdens mest komplette oversikt over kystfortene i Norge 1940-45! "Festung Norwegen" er skrevet av Bjørn Jervås, både han og webmaster holdt på å bli sprø av alle detaljer som måtte på plass før artikkelen kom på nett! Resulatet er en meget omfattende artikkel med unike bilder, som du kun vil finne her på Nuav! Det er mulig å søke på hver avdeling og detaljene er pinlig nøyaktige! Vi håper at dette vil bli en viktig ressurs for alle! Vi er lei for at artikkelen foreløpig kun er på engelsk, men håper at du alikevel vil få nytte av informasjonen som er listet opp. 
Vi vil også minne på vår nyoppstartede militariaside www.ju52.com, vi har nettopp lagt ut en sjelden fallskjermjeger hjelm, denne er i høy prisklasse, men det koster jo ikke noe å kikke ;-) Dersom du klikker på pop-up banneret, vil du støtte Nuav!! (Kjekk og gratis måte å fortelle at du synes det vi gjør er flott!)
Militaria forhandleren "Jamie Cross" har valgt å sponse Nuav (=smart), stikk innom og sjekk utvalget han har på nettet! 
*
26. Mars
Her er programmet fra Bergen for markering av 60 års dagen for angrepet på Norge  9.april 1940. Sjøforsvarets dager vil bli arrangert i samme periode. Dersom du er i nærheten av Bergen mellom 7.-9. April, bør du ta turen til sentrum! 33 marinebåter vil ligge til kai! (bla. Knm Hitra!) 
Nuav har også fått en ny sponsor fra Danmark, Skrold Antikvariat, stikk innom og sjekk ut hva Skrold kan tilby! 
Venneklubben kan tilby enda en premie som vil bli trukket ut blandt medlemmer!
*
20. Mars
Nå har endelig "Norge under andre verdenskrig" fått sitt eget domenenavn: www.nuav.net. Den gamle adressen vil fremdeles virke, men det er lurt å legge den nye linken inn i "Bookmarks" allerede nå. For å unngå misforståelser og sammenblanding med annet arbeid i Nuav, har vi nå startet opp et nytt sted der du kan se på hva vi kan tilby innen militaria. Siden har adresse www.ju52.com. Siden vil også tilby medlemmer en unik mulighet til å selge og bytte militaria! Det er derfor ingen grunn til å sitte på gjerdet, meld deg inn nå, du kan i tillegg vinne en sykkel!
*
01.Mars
Endelig har Bilde seksjonen blitt oppdatert! Denne gangen kan vi tilby unike bilder fra Narvik i 1940! Endel småforandringer er blitt gjort med flere sider, men det er som sagt bare små "ansiktsløftninger". Vi forbereder oss på å flytte over til vårt nye domenenavn, det vil ligge mye jobb bak et slikt "flyttelass" men vi regner med at det vil gå bra! Linkesiden er også oppdatert, -vi har lagt til to nye linker.
*
22.Februar
Listen over kjente personligheter er oppdatert. Militaria siden er oppdatert. Vi i nuav håper du kan stikke innom vennesiden til nuav, og  melde deg på som venn av nuav!
*
13.Februar 2000
Nuav har fått flott omtale i pressen, denne gang i BA.
*
05.Februar 2000
Militariasiden er endelig oppdatert med nye effekter!
*
31.Januar 2000
Først og fremst vil vi beklage at vi ikke har oppdatert siden før nå. Vår Webmaster har vært travelt opptatt med å starte opp en bedrift, men vil snart være 101% klar for NUAV igjen. Vi har også registrert domeneadressen "www.nuav.net", denne vil virke så snart vi har funnet en billig og raskt server! Vi har bestemt oss for å starte en venneklubb til NUAV for å forsøke å begrense våre utgifter mht. siden. Vi håper du vil støtte oss, du kan blandt annet vinne en sykkel, i tillegg til andre medlemsfordeler som du vil få! Den internasjonale linksiden er oppdatert, Militariasiden er også oppdatert.
*
12 Januar 2000
Søkermotoren er testet over lengre tid, og den virker over all forventning! Forumet er også oppdatert, dersom du klikker på det tyske ordet "Neue Beiträge" vil du få en oversikt over de 20 siste oppdateringene! Dette er på grensen til genialt, ettersom man slipper å "Scrolle" nedover siden for å lete etter nye svar på gamle meldinger! Militariasiden er oppdatert, M-42 hjelmen er solgt. Vi skal gjøre vårt beste for å skaffe nye artikler. Dersom du har noe norskrelatert materiale fra andre verdenskrig, og ikke finner noe på militariasiden du vil bytte med, ta kontakt med oss, vi kan kanskje finne det du er på jakt etter!
*
01. Januar 2000
Endelig er den Norske versjonen offisielt åpnet! Dette vil si at siden blir oftere oppdatert, og at evt. linker skal virke. Vi  vil også jobbe for at de fleste artiklene på engelsk også vil komme på norsk.Den årlige trekningen av bidragsytere er foretatt, tre vinnere fikk flotte premier! NUAV har blitt omtalt i pressen siden sist, utklipp og sitater finner du her
En ny søkemotor er lagt inn, vi håper denne skal virke bedre enn den forrige, som utelot en hel del artikler i søk. Vi anbefaler at du søker både med engelsk og norks tekst for å treffe alle artiklene som er tilgjengelige. Søkersiden innholder også en såkalt "sitemap" der alle sidene i sammmenheng med NUAV/NDWW2 blir listet opp.
En ny artikkel av Guttorm Alvsaker er på plass, "Operasjon Barefoot" som relaterer til artiklene "MTB 071" og "T/J Draug"
Nordiske linker er lagt inn, her vil du finne mange gode linker på svensk, dansk eller norsk. Du kan finne utenlandske linker her.
*
04. November
"Den farlige kysten" av Halvor Sperbund er på plass, den engelske versjonen finner du her!
NDWW2
NUAV
Articles
Artikler
Militaria
Exit
All pictures/material unless otherwise stated, are owned or supervised by NDWW2/NUAV's webmaster. You are not allowed to copy, publish or in any way distribute material from these pages without the webmaster’s written permission.This site do not represent any kind of political statement, it is made by people with the historical interest of Norway in the period between 1940 - 1945. Copyright 1999, 2000 © Kurt Monsen.