*
Hva er NUAV? (Norge under andre verdenskrig.)
NUAV er et nøytralt informasjonssenter for Norsk krigshistorikk i perioden 1940-45. Siden er blitt til ved hjelp av frivillig innsats fra flere enestående personer både her i Norge og utlandet. NUAV har vunnet mange priser for innhold og design, og har værtpositivt omtalt i pressen ved flere anledninger. På kort tid har NUAV blitt Norges største internettside om andre verdenskrig, og er blitt lagt merke til, ikke bare i Norge, men over hele verden!
NUAV er blitt en viktig ressurs for skoleelever, studenter, journalister, historikere og andre spesielt interesserte.
*
Hva er NUAV's venneklubb?
Nuavs venneklubb består av medlemmer som støtter NUAV økonomisk med et fast beløp en gang i året.
*
Hva går pengene til?
Til nå har NUAV blitt drevet ved hjelp av private midler. For at NUAV skal kunne fortsette driften, har siden behov for økonomisk hjelp. Det trengs midler til drift, leie av serverplass, innkjøp av feks. fotoalbum /fotolots og dokumenter/effekter til bruk på NUAV's sider. De sistenvnte kjøpes som regel fra utlandet, og man sikrer da samtidig at Norskrelatert materiale finner veien tilbake til Norge, og forblir her! 
Evt. overskudd vil bli brukt til "research" på nye artikler.
*
Hva koster medlemskapet?
Medlemskapet koster 250 Norske kroner i året. ( kun 0,68 øre pr.dag!)
*
Firma eller bedrifter kan også bli medlem, og innrømmes de samme fordeler som privatpersoner oppnår. Medlemskapet for firma/ bedrifter koster 1000 kroner i året. (NOK) Journalister og andre som jobber for forlag/ aviser, og som bruker sidene aktivt, oppfordres til å la sine oppdragsgivere  tegne medlemskap i NUAV!
**
Vil jeg ha noen fordeler av medlemskapet?
Dersom du melder deg inn i venneklubben til NUAV, er du med på å sikre fortsatt drift, samt at historisk viktig materiale blir kjøpt inn og lagt ut på internett, til glede for alle besøkende! 
**
~Som medlem i venneklubben vil du få et diplom som bekrefter ditt medlemskap i NUAV.
~Som medlem deltar du i trekningen av følgende premie:*
 
Første premie:
Boken "The black Prince and the sea devils" av Jack Greene som har donert boken til gaveformål i Nuav. Den er selvfølgelig signert og innholder også norskrelatert historie.
Andre og tredje premie:
En stilig liten veske med lommelykt og lommekniv med en haug funksjoner.

*Vinnere av årets trekning:
Per O. Martinsen, 1. Premie.
Erik Ettrup, 2 Premie.
Trond E. Mjåvatn, 3. Premie.

Informasjonen nedenfor gjelder kun for personer bosatt i Norge, dersom du bor i utlandet og vil bli medlem, mail oss for mer informasjon!
*Innbetaling:
Send oss en e-post med adressen din, så sender vi deg en giro! Så snart innbetalingen er registrert, vil du bli tildelt et medlemsnummer og diplom.

NUAV vil sørge for at det blir automatisk sendt ut giroer til eksisterende medlemmer hvert år. Medlemssskapet innbetales en gang årlig, og løper til det skriftlig sies opp via e-post.

Medlemsskapet gjelder 1 år fra giroen er registrert innbetalt.
*


Resultatet av neste trekning vil bli offentliggjort 
10. Januar 2006!
*
Du kan sjekke pressens omtale av NUAV her!
*
Du kan sjekke prisene NUAV har vunnet på internett her!
NDWW2
NUAV
Articles
Artikler
Militaria
Exit
All pictures/material unless otherwise stated, are owned or supervised by NDWW2/NUAV's webmaster. You are not allowed to copy, publish or in any way distribute material from these pages without the webmaster’s written permission.This site do not represent any kind of political statement, it is made by people with the historical interest of Norway in the period between 1940 - 1945. Copyright 1999, 2002 © Kurt Monsen.